Coaching aanbod

Hieronder kan je het aanbod vinden van Horse Flow.

Alle sessies kunnen op de locatie te Maldegem gebeuren, of indien gewenst bij jou thuis.

Paardencoaching

Bij paardencoaching gaan we samen aan de slag met mijn geweldige 4-benige collega’s, Meube en Robin. Samen met hen gaat de coaching van start en helpen zij jou je flow te vinden. 

Lifecoaching

Het doel van de lifecoachsessies is om jouw evenwicht en balans te vinden, met behulp van je eigen talenten. Samen puzzelen we naar wat voor jou werkt en goed voelt. 

Loopbaancoaching

Tijdens een loopbaancoaching gaan we samen op zoek naar jouw noden en wensen in je professionele carrière. Waar word je gelukkig van? Hoe kom je terug in contact met jezelf? 

Zij gingen je voor...

Hoe ga ik te werk?

Merk je dat je vaak telkens dezelfde drempels aanloopt? Een vicieuze cirkel waar je niet uit kan ontsnappen? Heb je nood aan een nieuwe blik op jezelf en je zelfbeeld? 

Samen met jou gaan we systematisch aan de slag om de nodige opheldering te voorzien voor jouw situatie en doelen. Het uiteenzetten van mensen, plaatsen, hulpbronnen…. Kortom krijgt alles een plekje in het veld én alles mag er wezen. Ook jouw gevoelens en verlangens. We staan stil bij welke impact alle factoren hebben op jou. Samen bekijken we wat er op jouw pad komt. 

Systemisch aan de slag

‘We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.’

– Albert Einstein

Vanuit een warme en zachte energie ga ik graag samen met jou, gedurende verschillende momenten, op pad naar je authentieke zelve. 

De coachingsessies hangen volledig af van jouw noden en wensen

Whatever life challenges you to do : take your passion and make it happen, then be grateful for the challenge.

Coach traject

horseflow coaching paardencoaching

Een paard leeft steeds in het hier en nu, zonder zorgen van morgen of pijnen van gisteren. Het paard resoneert op de diepste pijn of behoefte van een mens en wenst ‘zijn boodschap’ aan jou te geven zonder oordeel, gewoon zoals het is. 

Mijn geweldige collega, Robin, staat klaar om je flow te vinden. 

Coachingsessie met of zonder paard

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag nog wat meer informatie over mij of mijn werkwijze? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.