Loopbaancoaching

Waarom loopbaancoaching?

Als life coach richt ik mij op jouw natuurlijke talenten en competenties, en staan we samen stil bij jouw passie en waarden. Geluk en voldoening vinden in je werk is een belangrijke voorwaarde om te blijven groeien en met plezier naar je job te kunnen stappen. Wanneer je dit niet langer kunt terugvinden, je jezelf even verloren voelt, dan ben ik er als loopbaancoach om jou weer op weg te helpen naar jouw geluk. 

Hervind je loopbaangeluk.

Als groeimotor, rots en vertrouweling sta ik positief en bewust in het leven. Vanuit een krachtige en authentieke houding laat ik jou intuïtief kennismaken met jouw talenten en competenties, zodat jij een leven kan leiden met meer zingeving, vervulling, vreugde en geluk. 

Ontdek jouw innerlijke kracht en bepaal het pad van jouw loopbaan. Vind je flow

De loopbaan van je dromen zit al in je hoofd.

Ervaar je weinig zingeving of groeimogelijkheden? Ervaar je veel stress of spanningen met collega’s of leidinggevende? Ervaar je dat je niet je volle potentieel benut op professioneel vlak? Je wilt iets anders, maar weet niet welke job echt bij je past? Wil je graag terug ervaren hoe het is om elke dag terug met een glimlach uit bed te komen en vol levensvreugde aan de slag te gaan?

Zoek niet verder. Ik help je graag. 

Neem de teugels van je eigen leven weer in handen.

De verzamelde inzichten en het verhoogd bewustzijn zorgen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Het biedt je als het ware een kader of handleiding voor jezelf, van waaruit je toekomstige beslissingen gemakkelijker kunt nemen. Een leven met meer zingeving en vervulling, meer tevredenheid en geluk

We gaan samen aan de slag over een langere periode. Zij aan zij. Wat een loopbaancoaching is voor niemand hetzelfde: iedereen is uniek. Daarom luister ik aandachtig naar jouw verhaal en wat jou kenmerkt. 

Als loopbaancoach stap ik even mee op de bus. Jij blijft achter het stuur. Ikzelf ga mee in jouw tempo en geef een aantal zijwegen of andere mogelijkheden aan. Een traject bestaat niet alleen uit de individuele coach momenten zelf, maar ook uit de begeleiding en oefeningen tussen de sessies door. Zo blijft je vraag levendig. Zo creëer je persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Wat voor ons ligt en wat achter ons ligt, is onbeduidend in vergelijking met wat in ons ligt. En wanneer we wat in ons ligt naar buiten brengen, gebeuren er wonderen.

–  Henry David Thoreau

Meer zelfbewustzijn dankzij loopbaancoaching.

Mijn missie bij Horse Flow is: 

mensen vanuit een zachte inspirerende energie dichter te mogen brengen naar hun authentieke zelve, als het ware in hun flow brengen“. 

It only takes one person to change your life: you. 

– John Gray

Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij het loopbaancentrum In.pa.re

Horse Flow werkt in onderaanneming van het loopbaancentrum, zodat je loopbaancheques kunt aanvragen bij VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling). 

Neem vrijblijvend contact met mij op

Nog even de kat uit de boom bekijken? Heb je nog algemene vragen, of vragen over jouw toekomstig traject? Neem vrijblijvend contact met mij op.