Wie is Horse Flow?

Wie ben ik?

Zo, ik ben Caroline Van Ootegem! Een dame met een passie voor mensen én een passie voor paarden. Ik heb interesse in yoga, meditatie en aromatherapie, als zelfzorg en ondersteuning.

Gevoelig, met een groot hart voor mens en dier. Ik hou van diepgaande gesprekken met mensen met een open vizier, waarbij respect en verbinding centraal staan. 

En, o ja! Ik ben zeer gedreven, intuïtief, streng maar rechtvaardig, zacht, warm, luisterend oor,….  

Deze kernwoorden omschrijven mij

Groeimotor

Mensen aanzetten, inspireren tot persoonlijke groei

Rots

Standvastig en verankerd in zachte authentieke houding

Vertrouweling

Open houding zonder oordeel naar de cliënt 

Postivo

Positieve ingesteldheid, relativering en humor

Bewuste beweger

Buiten bewegen in de natuur geeft rust

Sfeervoeler

Aanvoelen positieve of negatieve gevoelens binnen groep

Maak kennis met mijn viervoetige collega's

Robin

Op 26 november 2009 kwam Robin in mijn leven. Een stoere knaap, slechts 8 maanden jong, vol levenslust en nieuwsgierigheid. Een heldhaftige metgezel, gereed om de wereld te ontdekken. Sindsdien is zowel mijn wereld als de wereld die we samen hebben geschapen nooit meer hetzelfde geweest.

Enkele leuke weetjes over Robin:

Moeder: ‘Trevallion Welsh Lady’, vader: Brynithon The Invincible (een showhengst in het Verenigd Koninkrijk). 

Robin heeft mij geïnspireerd en uitgenodigd om:

Mijn diepste verlangens en dromen te volgen. Dicht bij de natuur en mijn eigen natuur te blijven. 

Anderen beschrijven Robin als een held op sokken, zacht, krachtig, jong, speels, lief en warm. 

 

Robin en Caroline van Horse flow

Silver

Lieve Silver, een gepensioneerde Paint Horse dame, geniet momenteel met volle teugen van haar welverdiende rust. Met haar gouden hart staat ze graag klaar voor coachsessies. Silver deelt niet alleen haar wijze lessen, maar draagt ook met liefde de lasten van anderen.

Enkele leuke weetjes over Silver:

Silver werd ’s nachts geboren, samen met nog drie andere veulens. 

Haar favoriete snack zijn zoete aardappels.   

Anderen beschrijven Silver als een rots, een moederkloek, zachtaardig en warm. 

 

Silver van Horse Flow

Waarom moet je bij ons zijn?

Doorheen mijn bijna 20-jarige carrière in de bedrijfswereld kon ik goed mijn mannetje staan en opklimmen. 

Technische kennis van organisaties, stress op de werkvloer, relaties met leidinggevenden en collega’s, agenda’s en planningen,…. 

Ja, ik mocht het allemaal ervaren. 

Het bracht me analytisch en systemisch inzicht, stressbestendigheid, organisatorische ervaring, ervaring met administratie, social skills… en zo veel meer bij. 

Uiteindelijk ben ik de laatste jaren voor mezelf op zoek gegaan naar de mogelijkheid om een ander gedeelte van mijn talenten te ontwikkelen, zoals organisatietalent, empathie, positiviteit, groeimotor, rots, een hartverwarmende houding ten opzichte van de ander,… 

Dit pad bracht mij bij het beroep van coachen. Zachtheid, dankbaarheid en liefde zijn voor mij sindsdien drie belangrijke kernwaarden en woorden. 

Doorheen de jaren heb ik opleidingen gevolgd in België en Nederland. Persoonlijke groei is voor mij een continu proces. 

Een groeiproces op weg zetten in de persoon, als het ware een bal die aan het rollen gaat, naar een diepere verbinding met zichzelf en de natuur. Vanuit een authentieke houding kan er zich een pad ontvouwen, kom je in de flow van het leven. 

Mijn talenten mogen een troef zijn om Horse Flow vanuit mijn hart te laten groeien en zodoende vele bijzonder liefdevolle mensen te mogen begeleiden in hun zoektocht naar meer rust en authenticiteit. 

Zin om kennis te maken?

Geef mij een belletje of stuur mij een mailtje. Ik beantwoord met plezier jouw bericht.