Wie is Horse Flow?

Zo, ik ben Caroline Van Ootegem. Een dame met een passie voor mensen én een passie voor paarden. Interesse in yoga, meditatie en aromatherapie, als zelfzorg en ondersteuning.

Gevoelig met een groot hart voor mens en dier. Ik hou van diepgaande gesprekken met mensen met een open vizier, waarbij respect en verbinding centraal staan.

En o ja, ik ben zeer gedreven en intuïtief, streng maar rechtvaardig, zacht, warm, luisterend, ….

Deze kernwoorden omschrijven mezelf

Groeimotor

Mensen aanzetten, inspireren tot persoonlijke groei

Rots

Standvastig en verankerd in zachte authentieke houding

Vertrouweling

Open houding zonder oordeel naar de cliënt 

Postivo

Positieve ingesteldheid, relativering en humor

Bewuste beweger

Buiten bewegen in de natuur geeft rust

Sfeervoeler

Aanvoelen positieve of negatieve gevoelens binnen groep

Waarom moet je dan bij mij zijn?

Doorheen mijn bijna 20-jarige carrière in de bedrijfswereld kon ik goed mijn mannetje staan en opklimmen. Technische kennis van organisaties, stress op de werkvloer, relaties met leidinggevenden en collega’s, agenda’s en planningen….  Ja, ik mocht het allemaal ervaren.  Het bracht me analytisch en systemisch inzicht, stressbestendigheid, organisatorische ervaring, ervaring met administratie, social skills… en zo veel meer, bij.
Uiteindelijk ben ik de laatste 5 jaar voor mezelf op zoek gegaan naar de mogelijkheid om een ander gedeelte van mijn talenten te ontwikkelen, zoals organisatietalent, empathie, positiviteit, groeimotor, rots, een hartverwarmende houding ten opzichte van de ander…  Dit pad bracht mij bij het beroep van coachen Zachtheid, dankbaarheid en liefde zijn voor mij, sindsdien, 3 belangrijke woorden.
Doorheen de jaren heb ik opleidingen gevolgd in België en Nederland. Persoonlijke groei is voor mij een continu proces.  Een groeiproces op weg zetten in de persoon, als het ware een bal die aan het rollen gaat, naar diepere verbinding met zichzelf en de natuur.  Vanuit een authentieke houding kan er zich een pad ontvouwen, kom je in de flow van het leven.  Mijn talenten mogen een troef zijn om Horse Flow vanuit mijn hart te laten groeien en zodoende vele bijzonder liefdevolle mensen te mogen begeleiden in hun zoektocht naar meer rust en authenticiteit 

Zin om kennis te maken?

Geef mij een belletje of stuur mij een mailtje. Ik beantwoord met plezier jouw bericht.