Paarden als spiegels van onze ziel

Paarden als spiegels van onze ziel

“Horses change lives. They give our young people confidence and self-esteem. They provide peace and tranquillity to troubled souls – they give us hope!

– Toni Robinson

In de aanwezigheid van de vreedzame paarden vult jouw hart zich met een verlangen om je te verbinden met jouw ware kern, de natuur en jouw omgeving. Door de specifieke behoeften van de paarden, als kuddewezen, kan het menselijk hart worden aangeraakt, opengaan en veranderen. 

Ze voelen de intentie van mensen feilloos aan en helpen hen de keuze te maken die ze diep in hun hart eigenlijk al gemaakt hadden. Paarden zijn gevoelige dieren die gemakkelijk een relatie op een holistische manier bekijken. De interactie met de paarden zijn een directe afspiegeling van hoe wij onze menselijke wereld benaderen. Paarden zijn de spiegels van onze ziel.

Hier-en-nu

Voor paarden is het verleden, noch de toekomst, van belang. Enkel het hier-en-nu bestaat. Dit is het enige moment van belang en voor hen is het essentieel om duidelijk te weten wie de leiding heeft. Het paard zal de vraag ‘wie van ons heeft de leiding, jij of ik?’ frequent ‘stellen’. 

Elke dag, elk moment, zullen ze aan de lichaamstaal, emoties en verbale communicatie, lezen waar je vandaag bent. Een uitnodiging tot (persoonlijk) leiderschap vanuit jouw hart, zodat jij een authentiek leven kan leven.

Vanuit het hart van het paard

Vanuit het hart van een paard komt de uitnodiging om aanwezig te zijn in het hier-en-nu, innerlijke kracht te voelen en zelfbewust in het leven te staan. Paarden zijn de beste leraren op het vlak van onvoorwaardelijke liefde en mededogen op jouw weg naar meer zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en een vorm van persoonlijk leiderschap die rechtstreeks uit het hart komt. Lichaam en geest samenvoegen en integreren om een hoger niveau van harmonie te creëren. Een bewustzijn van je zelf

Wat zijn mijn patronen?
Wat zijn mij kernwaarden?
Wat voel ik in mijn lichaam?
Wat zijn mijn gedachten?
Wat is mijn gedrag?

Wanneer jouw handelingen en keuzes overeenkomen met wie je bent, jouw ware kern, vormen ze een bol passie en vuur dat succes, manifestatie en creatie oplicht!

Live your full potential

De teugels van je leven in handen nemen. Jouw volledig potentieel bereiken. Jouw moed te laten ontdekken om je talenten met de wereld te delen

Wil jij de beste van je zelf worden. Jouw paardenkracht ten volle benutten. Laten we dan samen aan de slag gaan om jou paardenkracht te activeren!

Mocht jij al genieten van een coachsessie in aanwezigheid van één of meerdere paarden?

Laat een reactie achter. Ik ben benieuwd wat het jou mocht opleveren!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *