Workshop: ‘Grip op je leven’

Locatie: Veldstraat 26, Maldegem
Kosten: 120 euro

Soms is het lastig om woorden te geven aan je gevoel van onrust, redenen voor gebrek aan voorspoed en het weglopen van je energie.  Er lijkt een onzichtbare stroming onder alle te bestaan, die een belangrijke invloed heeft op je handelen, je functioneren en je welzijn zowel privé als professioneel.  De onderstroom zal je ervaren in alle facetten van je leven hetzij individueel of in groep.  Elke groep waartoe je behoort kun je zien als een systeem. 

Wat gaan we doen?

Wat zijn systemen?  En meer in het bijzonder : hoe worden wij (bewust of onbewust) gestuurd vanuit ‘ons systeem’?  Deze vragen staan centraal in de workshop ‘Grip op je leven’.  

Een dag waarbij, in zeer beperkte kring, theorie en praktijk worden afgewisseld.  Intuïtief voelen hoe de systemische wetmatigheden spelen in ons leven.  Een verrijking voor je leven.  

Graag geef ik enkele reacties van mensen die de workshop in het verleden volgden:

‘Ik voelde mij vrij, vrij om mijn verhaal te delen.  Dat ik mijn ruimte mag innemen.  Ik herken heel duidelijk waar ik mezelf groter wil maken dan ik ben.’

‘Op de vragen die je stelde, mocht ik zelf bepalen of ik al dan niet een antwoord gaf.  Je respecteert ons in onze manier van zijn, zonder oordeel.  Ik heb zaken kunnen benoemen waarvan ik niet wist dat ze zo diep zaten.’

‘De oefeningen en vragen hebben geholpen om tot inzichten te komen of iets los te maken wat met tijd verder zal vrijkomen.  Hoe er een diepe verbondenheid ontstond in de groep.  Hoe alles met alles verbonden is.’

Tijd voor jou om in jouw kracht te staan!

Laatste blogs

☺️ I have the best colleagues! ☺️

Ze oordelen niet.
Ze leven steeds in het hier en nu.
Ze geven eerlijke feedback.
Ze vermijden liever conflicten.
Ze zijn puur en zacht.
Ze geven ontzettend hard en veel.
Ze nodigen uit om tot rust te komen en stil te staan bij…

Lees meer »

Contactformulier

Scroll naar top