Workshops

Ontdek de workshops van Horse Flow

Of je nu op zoek bent naar meer balans in je leven, een carrièreswitch overweegt, of gewoon wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling: ik bied jou graag een passende workshop aan. Als ervaren life coach en loopbaanbegeleider help ik je doorheen transformatieve processen om je doelen te bereiken en je volledige potentieel te benutten. Afhankelijk van je voorkeur en behoeften kunnen onze workshops zowel met als zonder paarden plaatsvinden. De workshops van Horseflow gaan door vanaf 2 personen. Ontdek onze toekomstige workshops en begin jouw reis naar een nieuwe versie van jezelf

Workshop
'Duik in jouw verlangens'

Verbinden met jezelf vraagt om inzicht in jezelf en dus de vraag beantwoorden ‘Wie ben ik?’. Welke waarden staan er voor mij in mijn leven centraal? En op welke manier wens ik mij te voelen? Wat zijn mijn diepste verlangens? Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen. 

Tijdens deze workshop gaan we op zoek naar antwoorden op deze vragen.

Data

Vrijdag 19 juli – dag

Zaterdag 12 oktober – dag 

Workshop
'Even kletsen met het paard'

Al altijd kennis willen maken met paardencoaching of voel je een natuurlijke aantrekking tot paarden? Deze workshop is een geweldige gelegenheid om die connectie verder te verkennen. 

Ook als je simpelweg op zoek bent naar een verrijkende ochtend voor jezelf, waarbij de focus volledig op jou ligt, is deze workshop iets voor jou.

Data

Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie.

Workshop
'Systematische inzichten bij paarden'

Tja, wat zijn systemen nu? En op welke manier hebben systemische wetmatigheden een invloed op jouw leven?  Onbewust geven systemen vorm aan jouw leven. Wanneer jij meer inzicht krijgt in hoe jouw systeem ‘werkt’, dan kan jij een (bewuste) keuze maken en neem je leiderschap over jouw leven.

Data

Zaterdag 13 juli – dag

Vrijdag 27 september – dag 

Workshop
'Alles begint bij het zenuwstelsel'

In ons lichaam is als het ware een netwerk van wegen. Dat netwerk van wegen regelt (onbewust) processen in jouw lichaamHoe dan? Dat komt aan bod gedurende een boeiende namiddag gevuld met theorie en hands-on praktijk. Het contact met paarden en in de natuur geeft de optimale omstandigheden voor het autonoom zenuwstelsel om tot rust te komen en biedt de optimale condities om dit te ervaren en te leren.

Data

Vrijdag 5 juli – namiddag 

Zaterdag 7 september – namiddag

Zij gingen je voor...

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag nog wat meer informatie over mij of mijn werkwijze? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.